Russel Crowe: A válás művészete


Russel Crowe úgy döntött válása végére nem mindennapi módon tesz pontot. Sydneyben egy aukciót tart, ahol az évek alatt összegyűlt értékeit bocsátja árverésre.

A – lassan volt – feleséggel, Danielle Spencerrel együttműködve szabadulnak meg a felhalmozott ékszerektől, óráktól, hangszerektől, bútoroktól, képektől, filmes kellékektől. Crowe elmondása szerint a feleségével – akivel már több mint 5 éve külön élnek – ebben az ügyben is ugyanolyan gördülékenyen tudnak együttműködni, mint a két fiuk nevelésében. A több mint 200 személyes tárgyra, amit a feleségével eltöltött 9 közös év alatt gyűlt össze, április 7-én lehet licitálni a The Art of Divorce, azaz A válás művészete névre keresztelt eseményen, melyet Sydneyben, a Sotheby aukciós házban tartanak. Az időpont sem véletlen, ugyanis ezen a napon van Russel Crowe 54. születésnapja, valamint a 16. házassági évfordulójuk is erre a napra esne.

A kollekció legdrágább darabja az az 1890-es Leonardo Bisiach hegedű, amelyet Crowe a Kapitány és katona című filmjében használt. A hangszert 110 ezer és 140 ezer dollár közé becsülik. Ezen felül még rengeteg filmekben látható kellék kerül árverésre, többek között a Gladiátorban feltűnő jelmez, kardok, egy teljesen működőképes római fogat replikája, és életnagyságú kellék lovak is.

Hozzászólások