ments ki

Ma óriási rántott hús készül, a legfontosabb hozzávaló egy celeb


A 2008-ban indult Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériája ma kezdetét veszi. Az ismert személyiségeknek különböző feladatokat kell teljesíteniük, hogy élelemhez juthassanak. Összesen egy tucat sztár száll csatába a dzsungel királynője vagy éppen királya címért.

A kényelmükből kiragadt résztvevők elmondása szerint- szeretteiken kívül – telefonjuk és piperecikkeik is hiányozni fognak, azonban nem soká ezeknek a hiánya lesz a legkevesebb gondjuk. Egy dologban biztosak lehetünk, ilyen erős személyiségek között a feszültség és a dráma garantált.

A műsor szereplőit a Dél-Afrikába érkezésük után nem sokkal két csapatra osztották. Még mielőtt elfoglalhatnák a tábort egy elképesztő bátorságpróbán kell részt venniük, mely során egy magatehetetlen celebet, egy daru és három válogatott borzalmakkal teli medence segítségével bepaníroznak. A fellógatott sztár sorsa csapattársa kezében lesz, az ő teljesítményétől függ hányszor fog elmerülni a habokban.

Pumped Gabo hozta a formáját, elmondása szerint meg fogja nyerni ezt a szériát. Ön szerint ki fog kikerülni nyertesen a dzsungelből?

Hozzászólások